Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Movo 200 kap

269 kr

MOVO innehåller nypon som hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Fem publicerade kliniska studier och två metanalyser bekräftar att nyponets innehåll av galaktolipiden GOPO är viktig för effekten.

Movo Dubbelpack 2x200 kap

438 kr

MOVO dubbelpack är ett ekonomiskt alternativ.

Movo 200g

269 kr

MOVO pulver är välsmakande och strös till exempel på gröt eller blandas i smoothies.

LitoMove 100 kapslar

299 kr

Nyponpulver bidrar till att bibehålla hälsosamma och rörliga leder. Kärnfritt nyponpulver med Rosenoider®, nu med halverad dagsdos!

LitoMove 2x100 kapslar

498 kr

Litomove i dubbelpack.

Litomove Pulver 200g

299 kr

Litomove i pulverform är välsmakande och strös till exempel på gröt eller blandas i smoothies.

Litomove Pulver 2x200g

498 kr

Dubbelpack pulver.

Nypozin 140 tab

269 kr

Rörelsefrihet för dina leder. Kosttillskottet Nypozin innehåller en utvald kombination av strandnypon (Rosa canina L.) som stödjer ledernas hälsa och hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nypozin innehåller även kondroitin från broskfisk, samt Ester-C, en patenterad C-vitamin.

Nypozin 280 tab

469 kr

Nypozin i storpack.

Nypozin Pulver 150g

269 kr

Välsmakande pulver med nypon som bidrar till att bibehålla dina leder hälsosamma och rörliga. Nypozin innehåller även C-vitamin Ester-C samt kondroitin. Gott att strö på fil, yoghurt eller gröt.

Vitae Pro 60 kap

422 kr

VitaePro är ett kosttillskott med med ingredienser från 100 % naturliga källor som Astaxanthin, Lutein, Zeaxanthin, omega 3 samt C-, D- och E-vitamin.

Glyc + Omega 60 kap

195 kr

Hemligheten med extrakt från grönläppad mussla är det mycket näringsrika innehållet av naturliga glukosaminoglykaner och fettsyror som omega-3 fettsyrorna ETA, DHA och EPA samt en mängd vitaminer, mineraler och aminosyror.

Glyc + Omega 2x60 kap

329 kr

Glyc i dubbelpack med hela 120 kapslar till ekonomiskt pris.

Flexilett 100 tab

205 kr

Sex aktiva ingredienser som boostrar varandra:

- Kondroitin

- Gurkmeja

- Vitamin C

- MSM

- Grönläppad mussla

- Ingefära

Helhetshälsa MSM 200 kap

MSM är en förkortning av metylsulfonylmetan, en organisk svavelförening. MSM finns i många råa och färska livsmedel.

Helhetshälsa MSM 200g

169 kr

MSM i pulverform. Pulvret är av hög kvalitet, små fina kristaller som inte klumpar sig.

Helhetshälsa MSM 450g

299 kr

Storpack med pulver.

Solgar MSM 1000 mg 60 tab

208 kr

MSM (metylsulfonylmetan). Vegan + Kosher godkänd 

Glukosamin 90 kap

139 kr

Glukosamin Pharma Nord används för att lindra symtomen vid lätt till måttlig ledförslitning (artros).

Holistic Glukosamin+MSM

319 kr

Glukosaminsulfat stimulerar kroppens produktion av hyalurnsyra. MSM är även känt som organiskt svavel. Svavel är ett mineral som finns i kroppens alla vävnader.

Nutrilenk Gold 90 tab

358 kr

Passar utmärkt åt idrottare med ledproblem eller åt äldre människor. NutriLenk Gold är en äkta naturprodukt som har tillverkats av broskvävnad från havsfisk. Det innehåller C- och D-vitamin samt mangan som stärker benstommen.

Nutrilenk Gold 180 tab

628 kr

Passar utmärkt åt idrottare med ledproblem eller åt äldre människor. NutriLenk Gold är en äkta naturprodukt som har tillverkats av broskvävnad från havsfisk. Det innehåller C- och D-vitamin samt mangan som stärker benstommen.

Helaflex 100 tab

349 kr

Helaflex med extrakt av djävulsklo är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av smärta och stelhet vid lätt ledförslitning (artros).

Great Earth Chondroitin 60 kap

219 kr

Kondroitinsulfat är ett ämne som finns naturligt i kroppen både hos människor och djur. Produktionen minskar med stigande ålder och därför kan ett tillskott vara till fördel. Kondroitin är produkten för dig som vill leva ett aktivt och rörligt liv.

Fortodol S 40 kap

167 kr

Fortodol S är ett kosttillskott som innehåller gurkmejaextrakt. Nu med nytt recept. Gurkmeja är en ingefärsväxt som odlas i Asien.

Fortodol S 100 kap

375 kr

Fortodol S är ett kosttillskott som innehåller gurkmejaextrakt. Nu med nytt recept. Gurkmeja är en ingefärsväxt som odlas i Asien.

Solgar Turmeric 60 kap

268 kr

Solgars Turmeric innehåller rotextrakt från gurkmeja (Curcuma longa), med en hög mängd av det aktiva ämnet curcumin. Curcumin hjälper till att skydda cellerna från oxidativ stress. Turmeric är ett dagligt tillskott för dig som vill bibehålla ett vitalt och rörligt liv.

Ingefära 90 tab

119 kr

Ingefära innehåller ett standardiserat extrakt av ingefära, som är ett välkänt och naturligt växtextrakt uppskattat för sina egenskaper att bidra till kroppens rörlighet och smidighet. Ingefära är också välkänt för dämpning av illamående vid bilåkning.

Solgar Ginger

269 kr

Premiumprodukt med ingefära. Extra stark standardiserat extrakt.

Bio-Life Ginger 100 kap

189 kr

Innehåller både torkad rot och eterisk olja av ingefära.