Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Supermat

Supermat - eller Superfood , är mat med extra högt näringsinnehåll. Exempelvis korngräs, vetegräs, hampaprotein, gojibär, spirulina och chlorella. Det finns flera anledningar att äta supermat. Exempelvis stödjer spirulina-algen nervsystemet och kan öka din energi och livskraft och chlorella-algen är rik på polysackarider, mineraler, vitaminer och protein som bland annat bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

Att komma igång med supermat som livsstil är enkelt eftersom att det handlar om att lägga till, inte plocka bort. Adderar du supermat till din befintliga kost får du mycket tillbaka genom en liten åtgärd.

Life Pure Aloe Vera 500 ml

129 kr

ife Pure Aloe Vera är en 100 % naturlig ekologisk juice som består av färsk aloe vera och citronjuice. Plantorna skördas för hand och hela processen från färsk planta till färdig juice sker under kontrollerade former med konstant kontroll.

Life Pure Goji 500 ml

189 kr

Life Pure Goji är en 100 % naturlig ekologisk juice utan tillsatser. De färska ekologiska bären plockas för hand, innan juicen kallpressas separerar man kärnorna från pulpan. Life Pure Goji består till 100 % av juice från pulpan.

Pure Sea-Buckthorn Juice 500 ml

139 kr

Haavtornsjuice där de färska ekologiska bären plockas för hand. Innan bären kallpressas separeras kärnorna från pulpan. Det är i pulpan som de flesta näringsämnena sitter och pulpan är även rik på omega-7.

Life Dried Fruits Mix 75 g

20 kr

Denna goda ekologiska fruktmix ger dig en utsökt blandning av goda ekologiska mullbär, incabär, gojibär och russin. Den ger dig snabb energi, och passar utmärkt som mellanmål, som snacks eller inför träningspasset.

Life Spirulina 250 g

229 kr

Spirulina är en mikroskopisk blågrön alg som har använts som livsmedel i över tusen år. Life Spirulina innehåller Spirulina Pacifica® som är en speciellt utvald stam av Arthrospira platensis vilken har utvecklats under många år av oavbruten odling på Hawaii.

Life Mixed Greens 200 g

299 kr

Till Life Mixed Greens har vi valt ut de allra bästa ekologiska grässorterna, odlade utomhus på hög höjd i mineralrik vulkanisk jord i Utah och blandat dem med våra finaste algsorter, hawaiiansk spirulina och asiatisk specialodlad chlorella. 

Life Chiafrön 350 g

169 kr

Life Chia innehåller ekologiska hela chiafrön. Chiafrön odlas i Central- och Latinamerika där det ingår som en del av basfödan för många invånare. Då chiafrön är rik på omega-3 och omega-6 fettsyror så ger det ett bra tillskott av essentiella fettsyror för dig som t ex är vegan eller helt undviker att äta fisk.

Life Coconut Oil 500 ml

149 kr

Life Coconut Oil innehåller den allra finaste kokosoljan du kan hitta. Kokosnötterna skördas för hand och klyvs samma dag som de har blivit plockade. Fruktköttet gröps ur skalet, mosas och får sedan vila i 24 timmar. Under den tiden separeras den finaste oljan i kokosnöten på ett naturligt sätt från kokosköttet.

Superfruit Mandelmjöl 750 g

224 kr

Superfruits extra fina ekologiska mandelmjöl är RAW och passar för lågkolhydratdieter som LCHF. Med sin lena och härliga smak gör det underverk i bakning och matlagning!

Superfruit Maca Pulver 200 g

274 kr

Maca är en rotfrukt och är till utseendet likt en rättika eller rova och smakar lite som pepparrot och palsternacka. Macaroten växer i Anderna på 4000-4500 meters höjd

Superfruit Goji Naturell

160g: 89 kr

450g: 199 kr

Superfruit rekommenderar att man äter Gojibären som de är, en handfull varje dag för sina nyttigheter. De kan med fördel blandas i frukostmüslin och smoothies, ätas som snacks eller användas i matlagning, t ex i sallader.

Superfruit Goji Eko 450 g

299 kr

Ekologiska gojibär.

Inca 160 g

99 kr

Dessa gyllene bär har fått många namn på engelska men du kanske känner igen dem som Fysalis. De syrliga bären är ungefär lika stora som körbärstomater och innehåller Vitamin A, C, B1, B2, B6 och B12. De innehåller även mycket protein, bioflavonoider och karotenoider.

Torkade blåbär 200 g

157 kr

Blåbären kan ätas som de är, en handfull varje dag. De kan också ätas som snacks, blandas i müsli, smoothies eller användas i matlagning t ex i sallader. Superfruits Blåbär har sötats med äppeljuice för att kunna torkas och avnjutas.

Blåbärspulver 90 g

266 kr

Superfruits Blueberry-pulver är gjort på hela frystorkade vilda Blåbär.

Tranbär 200 g

116 kr

Tranbären kan ätas som de är, en handfull varje dag. De kan också ätas som snacks, blandas i müsli, smoothies eller användas i matlagning t ex i sallader.

Kokospalmsocker

139 kr

Palmsocker har ett lågt glykemiskt index och har den rätta fruktiga sockersmaken vilket gör det till ett perfekt substitut till vanligt rörsocker!

Agavesirap 250 g

53 kr

Agavesirap (Syrup) är ett naturligt sötningsmedel ifrån plantan Agave i Mexico. Superfruits RAW Agavesirap är 25% sötare än socker och består den till största delen av fruktos.

Rå kakaopulver 150 g

109 kr

Superfruits kakaopulver är ekologiskt och RAW! Du kan använda det i bakning, göra din egen RAW chokladdryck, bollar och bars.

Cacao Nibs Eko 200 g

99 kr

Superfruits cacao nibs kommer ifrån Peru och ett kooperativ som jobbar med att bevara den främsta varianten av kakao - Criollo. Lätt rostade ger de en underbar arom med hinter av tropiska frukter i bakgrunden.

Hampafrön 200 g

119 kr

Skalade hampafrön kan användas till müsli, gröt, smoothies, sallader och bakning. De kan också malas till en massa som liknar jordnötssmör och användas som ett gott pålägg med rund, fyllig och nötig smak.

Poteinpulver Hampa 500 g

209 k

Superfruits Hampa protein är ett perfekt substitut för alla laktosallergiker som inte kan äta vanligt whey protein. En portion om 30g hampaprotein innehåller 45% protein, 20% kostfiber och mer än 10% omegafetter!

Chia Seeds

300 g: 159 kr

750 g: 269 kr

Chiafrön kommer ifrån Mexico och har använts sedan urminnes tider av Aztekerna. Chiafrön är en av våra rikaste vegetabiliska källor till Omega 3! Idrottsmän världen över använder sig av chia dagligen!

Spirulina 200 g

214 kr

Inom begreppet superfoods är Spirulina en av naturens mest koncentrerade näringskällor, rikt på protein, klorofyll och andra viktiga näringsämnen. Superfruits Spirulina är ekologiskt odlad och certifierad. Spirulina är ett utmärkt kostillskott för vegetarianer helt utan tillsatser.

Super Booster V1 200 g

299 kr

Starta varje morgon med en fräsch och god grön dryck till frukost! Super Booster V1 Greens är en pulvermix av olika alger, gräs, frukter, grönsaker, örter och enzymer.

Goji + Choklad 200 g

99 kr

Lite lyxigare och nyttigare snacks! I Asien har Goji berries konsumerats under tusentals år. Superfrukten Goji/Lycium barbarum L. kan anses vara en av de mest näringsrika födorna på jorden.

Kokosmjöl

500g: 123 kr

1kg: 189 kr

Förstärker din kost med värdefulla fibrer med låg kalorihalt.

Kokosolja Extra Virgin 500 ml

185 kr

Extra Virgin Kokosolja är gjord på färska ekologiska kokosnötter. Den är skonsamt kallpressad och utmärkt för dieter som LCHF och RAW!

Acai 500 mg 60 kap

215 kr

Açaí har upp till 6 gånger så mycket antioxidanter som blåbär och innehåller ca 30 gånger mer Antocyaniner än rött vin. Superfruits egna kapslar består till 100% av frystorkat Açaí-pulver. En extremt koncentrerad källa till antioxidanter.

Acai Pulver 90 g

299 kr

Gör din egen Açaí-smoothie eller berika frukostyoghurten med Superfruits antioxidantrika och 100% naturliga frystorkade Açaí pulver. Ett enkelt sätt att göra din morgon lite godare och din dag lite piggare. 

Sea Buckthorn/Havtorn 90 g

239 kr

Havtorn innehåller de essentiella fettsyrorna Omega 3, 6, 7 och 9. En av dem hör man sällan talas om, nämligen Omega 7 som är en viktig fettsyra särskilt för slemhinnorna.

Wheatgrass Powder 100 g

139 kr

Ge din smoothie lite sting och boost med vetegräspulver! Superfruits vetegräs är ekologiskt odlat och torkas direkt efter att det klipps. Vetegräspulvret kan användas i drycker, smoothies och matlagning.

Baobab Powder 150 g

164 kr

Baobabfrukten innehåller vitamin C, magnesium och kalcium och är den perfekta boostern till din smoothie! I Afrika växer det mytomspunna baobabträdet vars frukt visat sig vara en helt fantastisk källa till näring.

Chlorella Powder 200 g

299 kr

Superfruits chlorellapulver är ekologiskt certifierat och innehåller 60% protein. Använd pulvret i smoothies, drycker och matlagning.

Rice Protein 500 g

274 kr

Superfruits risprotein är lättsmält och hypoallergent (lågallergent) vilket gör det lämpligt som substitut till andra proteiner och för folk som är laktosintoleranta

Barley Grass 100 g

168 kr

perfruits ekologiska korngräspulver kan användas i smoothies, drycker och matlagning. Det är ekologiskt odlat och torkas direkt efter att det klipps för att behålla sin näring. Korngräs har odlats i tusentals år. 

Nypon 200 g

249 kr

Superfruits ekologiska nyponpulver görs på hela nypon, både skal och frön. Det är ett 100 % rent nyponpulver utan något tillsatt vitamin C. Nypon innehåller vitamin A, vitamin C, fiber och lykopen. Nyponen är av sorten Rosa canina L. och odlas i södra Chile. 

Beet Red Beetroot 250 g

187 kr

Superfruits rödbetspulver Beet är gjort på 100 % ekologiska rödbetor. Rödbetorna väljs noga ut, tvättas, blancheras och mals till ett fint pulver utan några tillsatser.

Super Booster V2.0+D 200 g

299 kr

Super Booster V2.0 Berry + D är en mix av ekologiska pulver från frukter, bär, örter och vitamin D. Starta dagen genom att mixa en portion i vatten, juice eller smoothies. Varje portion ger 1000 IU av vitamin D från svamp. Naturligt och osötad.

Bee Pollen 200 g

199 kr

Bina samlar pollen från de blommor och växter de har i sin närhet och bär med sig pollenet på sina ben tillbaka till bikupan. Bipollen utgör huvudkällan till protein för bin och innehåller även aminosyror.

Organic Protein 400 g

249 kr

Superfruits organic protein är en naturlig blandning av tre vegetabiliska proteiner från ärta, ris och hampa. Perfekt att använda efter träning, i smoothies, raw food och bakning. Denna produkt är helt utan sötning, endast smaksatt med raw kakao.

Organic Protein 400 g

249 kr

Superfruits organic protein med tre vegetabiliska proteiner smaksatt med raw kakao.

Organic Greens 100 g

159 kr

Superfruits organic greens är en pulverblandning gjord enbart av greens. Superfruits konsumenter utsåg denna produkt till den mest eftertraktade 2015.

Aloe Vera 40x 125 ml

422 kr

Supernature Aloe Vera 40X är mycket koncentrerad, flytande Aloe Vera med 15% aktiva polysackarider. Aloe vera-växten bildar dessa nyttiga polysackarider under lång tid och korrekt skörd och skonsam behandling är mycket viktig för produktens renhet och kvalitet.

Bok Supermat

249 kr

Bli din egen supermatexpert! Visste du att supermat är den snabbaste och enklaste vägen till sunda matvanor? Med supermat som en del av din kost kan du få mer ork, ny energi och bättre hälsa. John Opsahl, Nordens mest erfarna expert på supermat, visar dig hur du enkelt kan äta dig friskare!

Himalayasalt grovt 500 g

104 kr

Supernature Himalayasalt innehåller ett stort antal viktiga spårämnen och kan användas som smakförstärkare i alla typer av mat och dryck. Salt består till 97-98% av natriumklorid. Därutöver innehåller Supernatures himalayasalt över 70 naturliga spårämnen.

Himalayasalt fint 500 g

89 kr

Tillsätts dricksvatten i små mängder eller används som smakförstärkare i alla typer av mat och dryck. Idealiskt även som badsalt och i Body Scrub.

Bipollen 227 g

239 kr

Supernature bipollen kan användas som näringsrikt sötningsmedel i alla typer av kall mat och dryck. Det löses upp i vätska när blandningen får stå några minuter och passar bra att använda i kakor, konfekt, supersmoothies och shakes. 

Hampafrön 227 g

125 kr

Supernature skalade hampafrön innehåller olika essentiella fettsyror vi behöver. De innehåller även mineraler och är naturligt rika på protein. Fröna har en mild, nötaktig smak och är en mycket mångsidig supermat.

Gojibär 227 g

168 kr

Supernature gojibär är fulla av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Bland annat C-vitaminer som bidrar till att skydda cellarana från oxidativ stress. För att vara ett bär, har goji ovanligt mycket protein. Den söta, lätt syrliga smaken gör dessa bär älskade av både vuxna och barn.

Kakaonibs 227 g

158 kr

Supernature helt rå kakao – obehandlad för att behålla de värdefulla näringsämnen som ursprungligen finns i kakao. Innehåller över 300 olika ämnen och är rik på magnesium, protein och fiber. Används av aktiva idrottsutövare. Till exempelvis glass, desserter eller i exotiska maträtter, shakes och Supersmoothies.

Spirulina 200 kap

284 kr

Supernature Spirulina är känd som naturens allt-i-ett, full av viktiga näringsämnen. Innehåller mycket protein med en biotillgänglighet av 90%. Spirulina innehåller även GLA, klorofyll, antioxidanter från karotenoider och fykocyaniner.

Spirulina

114 g: 224 kr

454 g: 609 kr

Spirulina är en rik källa till krom, som hjälper till att bibehålla normala blodsockernivåer, och algen innehåller också hela spektrumet av B-vitaminer, inklusive vitamin B12, vilket bidrar till både normal energiomsättning och bilding av röda blodkroppar.

Chlorella 300 tab

289 kr

Naturens källa av DNA, RNA och klorofyll. Chlorella innehåller mängder av polysackarider, aminosyror, mineraler och vitaminer den är också en bra vegetabilisk källa till B12. Chlorella innehåller hela 66 % protein som lätt absorberas i kroppen som bland annat bidrar till att öka och bibehålla muskelmassan.

Chlorella 114 g

349 kr

Supernatures chlorella i pulverform.

Greens of Kamut 180 g

539 kr

Supernature Greens of Kamut® består av vetegräs från urvetesorten kamut®. De viktiga näringsämnena i kamutgräset absorberas lätt och har en viktig roll i flera av kroppens processer och funktioner.

Purely Greens 180 kap

329 kr

Supernature Purely Greens är en blandning av kraftfulla grässorter, som innehåller proteiner, mineraler, vitaminer, enzymer, spårmineraler och klorofyll. Purely Greens har nästan alla B-vitaminer (inklusive B12), vitamin C och A, och är naturligt rik på superenzymet SOD (superoxiddismutas).

Purely Greens Pulver

90 g: 199 kr

300 g: 469 kr

Purely Greens i pulverform blandas med fördel i juice eller smoothies.

Purely Greens Max 90 g

279 kr

Produkten innehåller supergräs, alger, grönsaksextrakt, enzymrika frukter och örter.

Lecitihin 375 g

369 kr

Fettsubstanserna fosfolipider utgör en viktig del av hjärnan och membranen i kroppens celler. Supernature Pure Lecithin är särskilt rik på fosfolipider, och kolin som är en viktig del av acetyl-kolin.

Amla-C Plus 200 tab

284 kr

Det indiska krusbäret Amla är en antioxidant som innehåller stora mängder naturligt C-vitamin. Vi har tillsatt spirulina för att öka absorptionen.

Tart Cherry 472 ml

479 kr

Supernature Tart Cherry innehåller en imponerande lista näringsämnen och har länge använts i folkmedicinen, används också för sin fräscha och syrliga smak. Den innehåller stora mängder antocyaniner, vilket också ger den sin karakteristiska, starka färg.

Hampaprotein 227 g

164 kr

Supernature hampaprotein är ett bra tillskott för dig som tränar eller som behöver mer protein i kosten. Pulvret har ett högt proteininhåll, med alla 21 aminosyror, inklusive de 8 essentiella. Proteinpulveret är också en källa till Omega-3 och innehåller mycket fiber.

Bio Stabilizer 111 g

309 kr

Supernature Bio Stabilizer är en näringsrik blandning av Activated Barley, Rice Bran Solubles, Greens of Kamut* och Greens of Barley. Den innehåller stora mängder alkaliska spårmineraler, vitaminer, proteiner, antioxidanter från vitamin A, viktiga enzymer och klorofyll.

AFA-Algen 50 g

469 kr

Supernature AFA-alg är en av de mest näringsrika blågröna alger vi känner. Den är en av de som toppar listan över de rikaste vegetabiliska källorna till protein och klorofyll som man hittills har funnit i naturen. AFA-algens mjuka cellvägg gör den lättsmält och enkel för kroppen att absorbera. 

Lucuma 227 g

149 kr

Lucumafrukt är en subtropisk frukt som kommer från Peru och hör till de allra mest populära sötningsmedlen och smaktillsatserna i glass, desserter och kakor i Sydamerika. Smaken av Lucuma har liknats vid en kombination av vanilj och lönnsirap och är en användbar superfrukt som ger en naturlig sötma.

Wheat Grass 140 g

249 kr

Vetegräset till Bio-Life odlas bl a i vulkansk jord om vintern (för långsam tillväxt) och skördas när näringsvärdet är som högst. Torkningsprocessen är skonsam för att bevara näringen och enzymerna i raw food.

Spirulina 120 g

229 kr

Spirulina är en alg som genom fotosyntes bildar näringsämnenfrån solljus och näring i vattnet. Detta gör spirulinaalgen till en utmärkt näringskällaför bl.a. proteiner, betakaroten (vitamin A), vitamin B12 och vitamin K.

Multi Greens 100 g

289 kr

Bio-Life Multi Greens innehåller både torkad juice från gräs och pulveriserade grästyper. I tillägg finner du spirulinaalger, grönsaker och groddar med en härlig kryddblandning. Det utgör tillsammans ett näringsrikt pulver som du kan blanda din gröna dryck av.

Chlorella 300 tab

289 kr

Chlorella är en encellig grönalg som genom fotosyntes bildar näringsämnen från solljus och näring i vattnet. Detta gör algen till en utmärkt näringskälla som är speciellt rik på proteiner. Proteiner bidrar till att bibehålla muskelmassa och normal benstomme.

Solroslecithin 400 g

239 kr

Lecithin är en typ av fosfolipid. Här tagen från solrosfrö som är en riklig källa till lecithin.

Beet Root 150 g

259 kr

Bio-Life Beetroot är torkat juicepulver från rödbeta. Rödbetorna är odlade och pressade till juice. Juicen torkas därefter i en skonsam process utan användning av hög värme.