Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Nyheter i Lifebutiken Mariestad

Här presenterar vi dom senaste nyheterna i butiken.

CHARLOTTE OF SWEDEN

Boots från Charlotte of Sweden som är unikt designade för att ge dig och dina fötter den komfort de behöver utan att kompromissa på stil.

Skorna är designade med en mjuk, stötdämpande fotbädd som ger en behaglig känsla till hela foten. Fotbäddens effektiva stötdämpning absorberar stötar och minimerar på så sätt de påfrestningar som fötterna dagligen utsätts för. Vilket ger komfort till ömma, trötta fötter och ger fötterna en chans att slappna av

Råå DESIGN Gummistövlar

Bekväma gummistövlar från Råå Design som är designade för att ge dina fötter komfort och avlastning - oavsett väder.

Skorna är designade efter vårt nordiska klimat och har även ovandel i naturgummi som gör att skorna effektivt håller väta ute och håller dina fötter torra.

Skornas läst är designad för att ge dig stabilitet och ett skönare steg. Skornas yttersula är designad i gummi som bidrar till att ge dig ett bättre, och mer stabilt grepp. Samtidigt som yttersulan skapar dämpning i steget och ger ett skönare steg.

JOYA SKOR

Här hittar du skor och sandaler från Joya så att du kan gå skönt och slippa fotproblem.

Joya skor är skorna som har blivit kända som ”må-bra” skon och startades i Schweiz av två innovativa entreprenörer.

Den ena är Karl Muller som kommer från familjen som startade Masai Barefoot Technology, skor som revolutionerade marknaden. Den andra är Claudio Minder och är känd i Schweiz som en mediaexpert. Deras ambition var att skapa skor som satte en ny standard inom komfort i kombination med hälsa och välbefinnande. Och det var med den ambitionen som Joya skor och sandaler föddes.

Idag är Joya kända världen över för att ge dina fötter en mjuk och unik känsla. Samtidigt som varumärket kombinerar ett modernt utseende med bekväm design där varje sko är designad med olika tekniker för att möta olika kunders behov

Liposomal Vitamin C

Better You Liposomal Vitamin C är en högdoserad flytande C-vitamin produkt med smak av ananas. C-vitamin bidrar bland annat till immunsystemets normala funktion och att minska trötthet och utmattning.

Liposomalt innebär att C-vitaminen är inkapslad i små fosfolipider (fettbubblor). Cellväggen består även de av fosfolipider. Dessa transporteras sedan ut till kroppens celler, detta är den liposomala transporten. Fosfolipider består av kolin, fosfat och glycerin och är ett ämne som naturligt finns i kroppen. Detta gör att upptaget blir mer effektivt.

C-vitamin bidrar till

immunsystemets normala funktion

nervsystemets normala funktion,

att minska trötthet och utmattning

skydda cellerna mot oxidativ stress

Balans Man 120 kapslar

Balans Man är framtaget i samarbete med fotbollslegenden Magnus Hedman. 

Kosttillskottet innehåller flera näringsämnen för att tillsammans med en aktiv och sund livsstil ge dig kraft, energi och lust.

”-Balans Man har gett mig mer livslust, jag är både gladare, piggare och helt enkelt

mer vital nu.”, säger Magnus.


  • Vitamin D bidrar till att bibehålla normal muskelfunktion
  • Zink bidrar till normal fertilitet och reproduktion
  • Zink bidrar till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet
  • Magnesium bidrar till normal muskelfunktionVERIGES FÖRSTA OCH ENDA RAWCHOKLAD,

EN CHOKLAD FÖR ALLA

En choklad som är den första i sitt slag med ”Tree to Bar” konceptet i Sverige.

De Värmländska skogarna har aldrig varit så nära den Sydamerikanska djungeln tidigare.

Här i Arvika och Värmland älskar vi natur och det naturliga! Därför såg vi det som en självklarhet att göra en så ren choklad som möjligt. Vi ser vikten i skogen och mångfalden, och drömmen om att vara det bästa alternativet i smak och hållbarhet har funnits med oss sen början. 

 Vi älskar närproducerat och närodlat, och tyvärr har vi inte börjat planterat kakao i Sverige än, men med vår nya partner i Ecuador har vi tillgång till vårt alldeles egna plantage och direkt kontakt med kooperativ som hjälper urbefolkningen i Amazonas.

Vi rekommendera också