Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Kosttillskott Förkylning

Echinaforce 50 ml

89 kr

Echinaforce, orala droppar, lösning. Används för lindring av symptom vid förkylning. Extrakt av röd solhatt.

Echinaforce 100 ml

159 kr

Echinaforce, orala droppar, lösning. Används för lindring av symptom vid förkylning. Extrakt av röd solhatt.

Echinaforce 120 tab

159 kr

Echinaforce i tablettform.

Echinagard 50 ml

98 kr

Röd solhatt har rapporterats stimulera immunförsvaret.

En studie på Echinagard visade att hos personer med förkylningssymtom bröt förkylningen ut mindre ofta hos dem som fick Echinagard droppar jämfört med de personer som enbart fick overksamma droppar. Förkylningen förkortades med i medeltal 4 dagar.

Echinagard 100 ml

149 kr

Röd solhatt storförpackning med 100 ml orala droppar.

Echinagard 40 sugtabletter

Röd solhat i sugtablettform för lätt intag.

Echinatex 50 ml

Traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av symtom vid förkylning. 

Friggs Echinacea 20 brustabletter

99 kr

Echinacea Brus med C-Vitamin används för att förebygga och lindra förkylning med torkad pressaft från röd solhatt.

Kan Jang 200 ml

134 kr

Kan Jang är ett traditionellt växtbaserat läkemedel använt för lindring av symtom vid förkylning. Oral lösning. Behandlingen bör starta så snart som möjligt när förkylningssymptomen uppträder.

Kan Jang 300 ml

169 kr

Extrakt av röd solhatt, malabarnöt och rysk rot

Kan Jang 500 ml

249 kr


Kan Jang 150 tab

189 kr

Kan Jang i tablettform

Esberitox 60 tab

128 kr

Esberitox är ett traditionellt växtbaserat läkemede som används för lindring av symptom vid förkylning. Vid förkylningssymptom bör behandlingen starta så snabbt som möjligt. Esberitox ska inte användas längre än 10 dagar per behandlingstillfälle.

Esberitox 100 tab

187 kr

Esberitox tabletter

Extrakt av rot från baptisia, röd solhatt och läkerudbeckia samt blad och grenskott från tuja.

Esberitox 200 tab

339 kr

Esberitox 300 tab

469 kr

Colizin 15 tab

79 kr

När det börjar kännas i halsen, ta en Colizin! Colizin är en sugtablett för halsen innehållande menthol som verkar lugnande vid irritation i mun och hals. Colizin innehåller dessutom en välbeprövad kombination av zink, vitamin C och D, som bidrar till immunsystemets normala funktion, samt boveteextrakt (Fagopyrum esculentum).

Colizin 45 tab

179 kr

Colizin i storpack. 

Dinamint C 30 tab

54 kr

Dinamint C innehåller zink och vitamin C som båda bidrar till immunsystemets normala funktion, kombinerat med extrakt av fläder.

Manukahonung MGO 100

250g: 199 kr

500g: 349 kr

Honungen härstammar från nektaren från den Nya Zeeländska växten Manuka. Det unika med manukahonung är att den är rik på det bioaktiva ämnet methylglyoxal. Ingen annan honung har lika höga halter av methylglyoxal som manukahonung.

Manukahonung MGO 400

250g: 349 kr

500g: 659 kr

Manukahonung med garanterat minst MGO 400.

Manuka Halstabletter 100g

89 kr

Manuka Honungspastiller. Propolis framställs av bin som samlar in harts från knopparna på vissa lövträd och sedan använder detta som tätningsmaterial i bikupan. Propolis innehåller naturligt höga nivåer av flavonoider.

Manuka Halsspray 30 ml

179 kr

Manuka halsspray från Nya Zeeland. Manuka Healths halsspray MGO (TM) 400 med manukahonung och propolis är en unik blandning av den nezeeländska manukahonungen MGO (TM) 400 och den nyzeeländska propolisen BIO30 (TM). Den är särskilt framtagen för munhälsa.

Wallda Vitlökskapslar 100 kap

119 kr

Walldas vitlökskapslar innehåller vitlöksoljemacerat (extrakt) som utvinns ur färsk vitlök av högsta kvalitet och som har en standardiserad, laboratoriekontrollerad halt av värdefulla svavelföreningar.

Wallda Vitlökskapslar 240 kap

229 kr

Storpack vitlökskapslar.

Wallda Vitlöksvitaminat 100 kap

149 kr

I Walldas vitlöksvitaminat kombineras högkoncentrerat vitlökspulver, vitlöksoljemacerat och vitaminerna A+D samt C.

Kwai 300mg 50 tab

130 kr

Kwai® innehåller ett torkat vitlökspulver. Vitlök har använts i folkmedicinen sedan urminnes tider. I Norden är vitlök en populär kur mot förkylning, medan man i resten av världen äter vitlök främst för att skydda hjärta och kärl. Kwai® vitlökstabletter består av torkat vitlökspulver baserat på kinesisk vitlök som är särskilt rik på aktiva ämnen.

Kwai 300mg 100 tab

209 kr

Kwai i storpack.

Kyolic 30 tab

159 kr

Kyolic Aged Garlic Extract Original innehåller ett luktfritt, kallextraherat vitlöksextrakt som lagrats i upp till 20 månader på stålfat. Den särskilda framställningsmetoden eliminerar illaluktande ämnen.

Kyolic + Q10 30 kap

298 kr

Kyolic Aged Garlic Extract Original 600 mg + coenzym Q10 100 mg innehåller ett luktfritt, kallextraherat vitlöksextrakt som lagrats i upp till 20 månader på stålfat. Dessutom innehåller kapseln 100 mg coenzym Q10 som är ett naturligt förekommande ämne i kroppens cellsystem.

Skip Vitlök 250 kap

170 kr

Skips vitlökskapslar är extra starka, luktfria och innehåller maximalt med vitlök och allicin. Vitlök har använts traditionellt under lång tid för en rad syften.

Marlic 220 kap

259 kr

Marlic är omega-3 med vitlök. En fördelaktig och välkänd kombination av fiskolja och vitlök inom egenvård i stora delar av världen.

Prospan 100 ml

104 kr 

Ett växtbaserat läkemedel som används för lindring av hosta med segt slem. Prospan innehåller saponiner som anses ha en slemlösande effekt och underlätta upphostning. 

Alpenkraft Sirap 250 ml

185 kr

Alpenkraft är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används för lindring av symtom vid förkylning och tillfällig hosta.

Alpenkraft Örtkarameller 75g

35 kr

Välsmakande örtkarameller som håller andedräkten frisk och fräsch. Tillverkade av utvalda råvaror och enligt välbeprövade örtrecept.

Sambucol Immuno Forte 120ml

139 kr

Sambucol Immuno Forte stödjer immunförsvaret och luftvägarna. Sambucol Immuno Forte innehåller en unik sammansättning av svart fläderbärsextrakt tillsammans med C-vitamin och Zink.

Sambucol for Kids 120 ml

129 kr

Sambucol Kids är ett näringstillskott speciellt framtagen för barn med svart fläderbärsextrakt. Innehåller även extra C-vitamin.

Sambucol Pastiller 20 st

99 kr

Mjuka och välsmakande fläderbärspastiller sötade med Stevia och honung.

Propex Lösande 200ml

142 kr

Propex Mixtur är en örtmixtur med extrakt av timjan och fläder som bidrar till immunsystemets normala funktion och verkar lenande för svalg och stämband. Propex mixtur innehåller också extrakt av propolis och har en god smak av eukalyptus.

Propex Express 45 tab

174 kr

Propex är en serie kosttillskott som bidrar till att behålla kroppens naturliga försvar. Propex express innehåller en helt naturlig och välgörande kombination av propolis, örter, vitaminer och spårelement som hjälper snabbt och effektivt.

Propolis dragéer

152 kr

Propolis är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bina tuggat samman med sin saliv. Propolis består av mer än 80 naturliga ämnen.

Propolis dragéer 125 st

272 kr

Propolis är en blandning av växtharts från träd, pollen och frön som bina tuggat samman med sin saliv. Propolis består av mer än 80 naturliga ämnen.

Propolis tuggbit 7,5 g

165 kr

Propolis i tuggbitar.

Propolis halsmixtur 200 ml

147 kr

Propolis flytande.

Heöhetshälsa Proplis 100 kap

235 kr

Propolis framställs av honungsbin som använder det för att täta springor i bikupan. Bina tillverkar propolis av harts från lövträdsknoppar och kåda från barrträd som de samlar i bakbenens pollenkorgar. Därför kan propolis ibland även innehålla lite pollen.

Sinupret Forte 20 tab

99 kr

Sinupret forte är växtbaserade läkemedel för lindring av symtom i näsan och dess bihålor vid förkylning. Vid förkylning svullnar slemhinnorna och kan täppa igen bihålorna. Slem ansamlas och trycket stiger, ofta med obehag och tryckande smärta som följd. Sinupret används för att lindra symtom i både bihålor och näsa och kan därför bidra till att hålla förbindelserna öppna.

Sinupret Forte 50 tab

199 kr

ColdZyme Munspray 20 ml

249 kr

Mot förkylning. ColdZyme® Munspray CE, är en medicinteknisk produkt, klass I (CE-märkt). Produkten är sockerfri och innehåller inga konserveringsmedel. Produkten innehåller ett marint enzym som ger en skyddande barriär mot förkylning i munhåla och svalg.

Rhinodoron Nässpray 20 ml

124 kr

I'm a paragraph. Click once to begin entering your own content. You can change my font, size, line height, colNässpray med aloe vera gel som återfuktar, rengör och vårdar torra nässlemhinnor. Sprayen kan användas t.ex. vid torr luft, under hösnuvesäsongen och vid snuva för att vårda slemhinnorna i näsan.our and more by highlighting part of me and selecting the options from the toolbar.

Nazalese 500 mg

146 kr

saleze är 100 % naturlig och innehåller finkornigt cellulosapulver med behaglig smak och friskhet av pepparmint. Nasaleze kan med fördel användas vid näsbesvär som t ex allergi. Medicintekniskt hjälpmedel inom EU (nr CA007190). 

Nazalese 2x500 mg

240 kr

saleze är 100 % naturlig och innehåller finkornigt cellulosapulver med behaglig smak och friskhet av pepparmint. Nasaleze kan med fördel användas vid näsbesvär som t ex allergi. Medicintekniskt hjälpmedel inom EU (nr CA007190).

Nasaleze Cold 500mg

139 kr

Nasaleze Cold är ett naturligt nässpray i pulverform som ger ett snabbt och effektivt skydd mot luftburna bakterie/virus angrepp.

Det finkorninga och helt naturliga cellulosapulvret bildar en tunn gelhinna i näsan och fungerar som en extra skyddsbarriär för att stoppa luftburna bakterier/virus

Allmyn 50 ml

139 kr

Ett alkoholextrakt med Perilla, tas med fördel när man vill ha en produkt helt utan tillsatser.

Allmyn 40 sugtablettter

95 kr

Allmyn sugtabletter innehåller Perilla. Tabletterna är snabbverkande med smak av mentol.

Allmyn 24 kap

156 kr

Allmyn innehåller ett standardiserat orginalextrakt från örten Perilla. Rik på naturliga flavonoider och antioxidanter.

Allmyn 72 kap

345 kr

Allmyn innehåller ett standardiserat orginalextrakt från örten Perilla. Rik på naturliga flavonoider och antioxidanter.